Söta saker

Igår var jag på Kalenius och fick syn på tre oerhört söta små burkar!
Jag tror att jag stod i tio minuter och försökte intala mig själv att jag absolut inte behövde burkarna, att jag bara skulle ångra mig när jag kom hem, samtidigt som jag inte kunde gå därifrån, jag bara stod och stirrade på dom.
De som inte är tankeläsare måste tro att jag inte mådde så bra där jag stod och bara stirrade samtidigt som då alla tankar om att jag inte skulle köpa dom, utan bara gå, snurrade i huvudet.

Men efter alla negativa tankar om dem beslutade jag mig tillslut för att köpa dem för att jag helt plötsligt kom på att jag VERKLIGEN behövde dom.

Ja som jag redan mentalt förberett mig på så fick jag höra lite suckande och några ord om hur mycket "småskit" jag köper från M, men som sagt, jag var redan mentalt förberedd och alltså hörde jag det inte.

Nu när dom står där på köksbänken är jag glad att jag köpte dem, och jag blir så glad när jag har hittat livsnödvändiga saker ;)




Fyllda med chokladflarn och godis blir dom extra söta :)





"hörnet" fick ockå en makeover


Kram


Nu kör vi igen!

Hej och hå! Nu var det år och dar sen jag skrev men nu är vi klara här med lägenheten och det är lika med att det finns lite tid över till annat i våra liv! Som att skriva här!!

Jag tänkte ni skulle få se en massa bilder på hur det ser ut här idag!




Köket









Vardagsrummet












Sovrummet









Hallen









Badrummet



Toaletten


Som sagt, nu är vi tillbaka i ett "normalt" liv igen och bloggen kommer inte hamna åt sidan!